Är din bil skadad?

By:

Oavsett om det gäller en plåtskada eller ett stenskott på din Volkswagen eller Audi, bör du låta bilen repareras hos en auktoriserad bilverkstad. Lämnar du in bilen till ett företag som har funnits länge, vet du att arbetet blir utfört med precision och kunnande och du kan lita på resultatet. Det finns verkstäder i hela landet, så du finner en lätt om du exempelvis letar efter en auktoriserad skadeverkstad och bilverkstad i Gnesta. En sådan verkstad är till exempel Swärd Bilverkstad i Järna. De är auktoriserad servicepartner för såväl Volkswagen, Audi, Skoda som Seat. 

 

Serviceapp om du blir stående

Det är bra att vara garderad mot oförutsedda händelser, även om det mesta, precis som bilen, oftast bara rullar på. Om till exempel motorn plötsligt skulle stanna, är det praktiskt att ha en serviceapp installerad på din telefon, så att du snabbt får upp telefonnumret till närmaste auktoriserade bilverkstad. Mobilitetsgarantin ger dig service om olyckan skulle vara framme. Ta kontakt med din bilverkstad och få appen installerad. Självklart lagas och servas bilen med originaldelar på en auktoriserad bilverkstad. Personalen är rutinerad och får också fortlöpande utbildning. Med mångårig vana vid alla typer av verkstadsjobb fixar de effektivt och snabbt din bil. 

 

 

Stenskott lagas lätt

Har du fått ett stenskott på bilen, är det viktigt att du låter laga det direkt, så att det inte hinner bli en värre skada. Särskilt med ett klimat som vårt, med stora skillnader i temperaturer, är det viktigt att fixa till stenskottet. Det är inget att dröja med. Kontakta din auktoriserade bilverkstad, så gör de jobbet snabbt, faktiskt på ungefär 30 minuter. Du kan alltså stanna kvar och vänta under tiden och du får bilen med hem inom en kort stund. Det bästa är om du har en bilförsäkring som täcker glasskador, för då kostar det dig inget att få stenskottet lagat.

Posted in: Bilverkstad