Fastighetsskötsel punktligt i Varberg

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Har du gräsmattor som behöver klippas, löv som behöver krattas eller snö som ska skottas, är det ett arbete som inte kan vänta alltför länge. När man har skottat snö behöver det sandas, och det finns många andra sysslor inom fastighetsskötsel som man utför regelbundet. Är din fastighetsskötare sjuk, kan du exempelvis anlita personal från Farmartjänst i Varberg. 

Det är service för hyresgästerna att någon kommer och sätter upp en lampa, håller ordning i källaren eller fixar småsaker som har gått sönder i huset. Fastighetsskötsel i varberg underlättas med inhyrd personal som kommer punktligt. Du behöver alltså inte anställa fler personer. 

 

Semestersäsongen en aktiv tid

Gräset och maskrosorna växer väl aldrig så mycket som under sommaren, och då vill din fastighetsskötare ha semester. Det kan vara skönt att bara få koppla av och ha en sammanhängande ledighet. Låt en firma som hyr ut fastighetsskötare ta hand om både gräs och ogräs åt dig. Länktips: http://ullared.farmartjanst.se/

Likadant är det på vintern, när det är kallt och isigt. Då krävs det folk på plats tidigt på morgonen om det har fallit snö under natten, och det är brådskande. Har du hyresgäster är det dessutom din skyldighet att hålla innergården och trottoaren halkfri. Företag som Farmartjänst löser lätt alla dina tillfälliga arbetsanhopningar. 

 

farmartjanst

 

Enklare reparationer och underhåll

Det är ofta små saker som ger trivsel i ett hus. Det är viktigt att någon håller kollen. Kanske är det någon yta som behöver målas när det är sommar, och då kan en inhyrd fastighetsskötare göra det också. 

Det som inte går att fixa enkelt kan man felanmäla och då kan fastighetsskötaren också ta sig på att vara kontaktperson, så att hyresgästerna får den hjälp som behövs. Det kan gälla stopp i avlopp, problem med värmen eller något annat som plötsligt händer. Fastsighetsskötaren är bra att ha till hands.

Fler nyheter