Ge kärleken en knuff med ett blommogram i Stockholm

07 juni 2022 Mikael Barani

editorial

Det är lätt att glömma bort att visa uppskattning för varandra i ett förhållande. Att vardagen liksom bara greppar tag i en och får allt att bli som en grå massa där man trögt flyter fram, parallellt med varandra, utan att egentligen mötas.
För ett förhållande handlar om just det – att mötas – i stort som smått. När allting bara rullar på är det lätt hänt att man tar varandra för givna, att man tar sitt förhållande för givet.

Bromsa in i vardagen

Därför är det viktigt att stanna upp och bara se varandra i ögonen ibland. En hand på kinden och en kyss i all enkelhet kan vara det som vänder en trist dag till en fantastisk dag.

Sedan ska man inte underskatta vad en fin blomsterkvast kan betyda för ens dam. Att sända ett blommogram i Stockholm när det är som mest oväntat är en riktigt romantisk gest som inte är att underskatta.

blommogram

Det handlar också om att ge varandra tid, tid till att landa i sig själv och uttrycka vad man känner. Detta är förstås en av de mest utmanande sakerna i dagens samhälle. Allting rusar på i allt högre takt och istället för att närma oss varandra samlas vi kring skärmar tillsammans.

Det är lätt hänt att allting bara blir till ett proxyförhållande där man möts i gilla-tryckningar och rusar förbi varandra i allt som behöver göras.

Försök därför hitta sätt att bromsa in livet på. Kanske går det att arbeta mindre genom att behöva mindre saker? 
Kanske kan ni bestämma att ha skärmstopp efter en viss tid på kvällen? Sällskapsspel är annars ett fantastiskt sätt att samlas kring något och ändå få sig en dopaminkick. 

Lösningarna är många, det gäller bara att ta sig tid till att utforska dem. Tillsammans kan ni göra ert förhållande till en utvecklande och långvarig resa genom livet.

Fler nyheter