Kan olja från hampaväxten hjälpa dig att finna ro?

23 mars 2021 Mikael Barani

Vill man leva sina drömmar så måste man också ha modet att kasta sig ut i det okända. Att våga tro på en idé, när det bara är en idé, är något av det svåraste som finns. För vi människor gillar förutsägbarhet och garantier, att veta att nästa dag kommer att vara ungefär som den som kom innan den.

Grejen med att våga leva ut sin passion är att man börjar dansa till en ny takt, och i det där skiftet mellan rytmer uppstår ett vakuum som kan vara minst sagt skrämmande.

Uppgradera ditt liv

Det gäller att ha is i magen när man befinner sig i denna period – just när man har släppt taget om det gamla samtidigt som man är på väg i det nya. Det är lite som en fallskärmshoppare som kastar sig ut från ett flygplan – det gäller att tro på att fallskärmen kommer att lösa ut sig även denna gång.

Visst det går att optimera sitt lugn genom goda rutiner. Meditation och andningsövningar är två sådana saker som man kan göra för att finna lugn i stressiga stunder.

En annan variant är att testa om CBD-olja från https://raworganics.se/ kan vara något som funkar för dig. Att applicera ett par droppar under tungan, låta det verka och sedan svälja detta tillskott kan vara just det du behöver. Kom bara ihåg att det kan ta veckor, upp till månader innan oljan faktiskt börjar verka.

Dessutom innehåller CBD-olja antioxidanter samt att det verkar antiinflammatoriskt i kroppen. Därför börjar man nu också misstänka att det kan bidra till bättre hälsa vid till exempel KOL, https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/, en svår sjukdom som drabbar lungorna hos många rökare. För ibland kan det ju vara så att drömmen om ett bättre liv helt enkelt handlar om en bättre hälsa. Våga prova om CBD kan vara något för dig.

Fler nyheter