Massagestolar

26 april 2019 jonas olsson
Massagestolar

Vill du kunna luta dig tillbaka hemma i fåtöljen och få en skön massage? Anledningar till att skaffa en massagestol kan vara många. För det första är massage oerhört lyxigt och avslappnande. Dessutom kan det för en del rent av vara nödvändigt med regelbunden massage. Ett stressigt arbete, monoton arbetsbelastning eller kanske någon sjukdom kan göra så att man behöver ta hand om sina muskler lite extra.

 

Massage när du vill

Återkommande besök hos en professionell massör kan bli en kostsam historia. Dessutom måste du boka en tid, planera besöket i din kalender så att det inte krockar med dina andra aktiviteter och transportera dig till en annan adress. Så omständigt att det kanske inte ens blir av. Med en massagestol i hemmet kan du regelbundet få massage på dina villkor. Du behöver inte gå någonstans. Den finns till ditt förfogande när du har en stund över. Dessutom kan du sitta hur länge du vill.

 

Anpassa efter dina behov

Massagestolar har flera inställningar och funktioner. Ofta går de att variera på olika sätt. Du styr massagestolen via en kontrollpanel eller en fjärrkontroll. Kanske vill du ha en avslappnande helkroppsmassage. Då kan ett förinställt program ordna det till dig. Eller så behöver du rikta in dig på en kroppsdel för att lösa upp lite hårdare spänningar. Då ändrar du bara på inställningarna.

De flesta tänker nog på rygg och axlar i samband med massage. Men en massagestol kan också bearbeta musklerna i till exempel armarna och benen. Det går att anpassa och variera tempo och intensitet på massagen. Allt efter tycke och smak. Är du en person som vill sväva iväg i egna tankar ser du givetvis till att ha tyst omkring dig. Annars följer det ofta med avslappningsmusik som du kan lyssna på för en ännu mer avkopplande upplevelse. Det finns olika sorters massagestolar. Läs gärna vidare för att hitta den som passar just dig!

Fler nyheter