Maximera ditt utrymme med storage

By:

Behöver du ett större förråd till hemmet eller företaget? Har du inte möjlighet eller lust att flytta till något större? Att hyra ett förråd är ett enkelt och flexibelt sätt att utöka sitt utrymme på. Bohag, kontorsflyttar och säsongsmöbler är klassiska saker att fylla ett förråd med. Eller egentligen vad som helst som inte används just nu kan smidigt ställas undan till ett senare tillfälle. Det finns möjlighet att hyra för kortare perioder eller tillsvidare. Du väljer själv hur länge du ska hyra utefter dina behov. Du avgör också hur många kvadratmeter du behöver. Ditt storage anpassas efter just dig och dina behov.

 

 

Som hemma fastän ändå inte

 

När du hyr ett storage kan du vara säker på att få maximal service. Magasinen är uppvärmda till rumstemperatur. Detta för att dina saker inte ska utsättas för skador eller slitage som kan uppstå av för hög eller låg värme. Dessutom är det larmat och skyddat från inbrott. Därtill kommer försäkring som gör att om något trots allt skulle hända, finns det skydd. Givetvis har du också personlig tillgång till förrådet, om du till exempel behöver hämta eller lämna något.

 

Hitta ditt storage

 

Det blir allt vanligare med tjänster för magasinering. Det kan så klart vara praktiskt att hitta en uthyrare som ligger i närheten. Ännu bättre är om de erbjuder helhetstjänster såsom flytt och transport. Letar du efter ett Storage i Uppsala? Då kan det här vara ett bra tips. Uthyrare kan även tillhandahålla flyttlådor, packning och transport. 

Kom ihåg att det numera går att få RUT-avdrag för flyttjänster. Tänk på att vissa villkor måste uppfyllas. Vilka kollar du enkelt upp via magasineringsfirman. Det behöver alltså inte kosta mycket att magasinera dina saker. Du väljer själv hur mycket du vill göra själv eller om du vill att företaget gör allt åt dig. Perfekt för den med ett späckat schema.

 

Posted in: magasinering