Vädra badrummet genom double glazed windows

05 september 2021 Lily Hansen

Okej, här kommer en liten kluring. Vilket rum är i störst behov av fönster, men är sällan utrustat med fönster? Fundera på det en liten stund innan svaret levereras. Ett rum som är i ett stort behov av fönster låter som ett rum som behöver vädras ur. Men som sällan alltså gör det för att det inte är speciellt vanligt att det ens finns ett fönster i rummet alls. Hmm, paradoxalt värre. Ett moment 22 skulle man till och med kunna kalla det. Har du kommit på svaret än? 

Det är naturligtvis badrummet och toaletten det handlar om. Många badrum har inga fönster. I alla fall inte om man bor i en lägenhet. Det är en liten trång vrå utan någon som helst möjlighet att släppa in frisk luft. Förutom genom ventileringssystemet förstås, men det är väl inte riktigt samma sak. Är det här inte oerhört konstigt, med tanke på att badrummet antagligen är det mest illaluktande rummet i hela bostaden? 

 

Önska dig ett fönster

Du är ju ganska sugen på att öppna några double glazed windows efter att du lagt en riktigt kladdig kabel. Kanske åt du enchilada kvällen innan, och morgonen efter brinner det verkligen i magen. Det kommer att lukta efter att du gjort nummer två i badrummet. Så är det bara. Det går liksom inte att komma ifrån oavsett hur mycket Axe Body Spray du sprutar i luften efteråt. Det går inte att nå samma effekt som att öppna ett fönster och vädra ut odören. 

Man kan önska sig många saker. Man kan önska sig att man kunde smälta en enchilada bättre eller att man inte var så känslig mot kryddor. Men man kan också önska sig ett fönster i badrummet. Det förstnämnda går kanske inte att göra så mycket åt. Din mage hindrar dig dock inte från att sätta upp fönster på toaletten. 

 

Fler nyheter